Sila Memberi Komen/Pandangan Anda

Assalamualaikum,kepada para pelawat,anda dialu-alukan untuk memberi sebarang komen/pendapat/pandangan mengenai blog saya.Jangan malu,jangan segan...Sila mendaftar di sini ya,jangan lupa beri nama,e-mel dan laman web(jika ada).Terima kasih atas sokongan dan keprihatinan anda...

9. Jan, 2016

nadhirah24

Assalamualaikum,da lama x cek blog.Insya-Allah nanti ada update baru lagi~ ^^

Laman web 7. Dis, 2015

nadhirah24

Yezz~da tukar tulisan kat AOT,da bukan tulisan alien lagi daa~

15. Nov, 2015

nadhirah24

tadi ada wat cerita tapi terdelete lak,ingat nak pos tadi...

15. Nov, 2015

nadhirah24

Aku bersyukur kerana dia dah kembali...Rindu rasanya kat kawan aku sorang ni...

13. Nov, 2015

nadhirah24

Sorry la ye,tulisan kat attack on titan tu tulisan kuno/alien punya...

11. Nov, 2015

nadhirah24

Cuti da dekat,tahun depan masuk form 4,cepatnya masa berlalu...

30. Okt, 2015

nadhirah24

Penat tol 2/3 hari ni.Byk wat aktiviti...

30. Okt, 2015

nadhirah24

Penat betul 2/3 hari ni.Aktiviti mmg padat...

28. Okt, 2015

nadhirah24

Pendriveku hilang tanpa jejak,terasa bagai bertanbah 60% kesedihan q skrang...

28. Okt, 2015

nadhirah24

Argh,hatiku xvtenang,mcm nak nangis je rasanya...Kata2 penceramah KV Miri begitu menusuk kalbu dan membuatkn ku risau ttg masa dpnku...Aq ada menangis sket tadi,x lama or nampak sgt pon...Apa2 pun,best ceramah tadi... :-)

27. Okt, 2015

nadhirah24

Mula2 mmg semangat,tp lepas tu x nak lagi,da agak dari awal da...

25. Okt, 2015

nadhirah24

Huhu,tinggalla sy sensorang kat LB n sbb suma nak pi Votek.Saya nak ambil Sastera.Tp nanti kenala tinggal sbb suma mcm da berminat nak pi Votek.Huhu...πŸ˜’πŸ˜ΏπŸ’¦β˜

Laman web 9. Okt, 2015

nadhirah24

Maaflah ya,novel belum sambung lagi...laptop rosak(skrin pecah dalam),nanti kalau dpt sambung balik,Insya-Allah update...

9. Okt, 2015

nadhirah24

Minggu dpn PT3,ada 2 ari jelagi gud luvk allz~

Laman web 9. Okt, 2015

nadhirah24

Assalamualaikum,maaf,ada sedikit masalah semasa update jadi yg bhgn attack on titan tu x dpt upload gambar.Tapi,Insya-Allah nnti sy letak gambar di situ.Assalamualaikum...

28. Ogo, 2015

nadhirah24

Oh lupa nak mention acara payung tu bukannya sukan tetapi panggilan untuq tak ambil apa2 acara/jadi penonton je.Bukannya berjalan catwalk sambil bawa payung.Harap maklum.Tu adalah slang kat LB ni.

28. Ogo, 2015

nadhirah24

Daa abis sukan,dapat beli pendrive 32GB idaman,arap2 banyak lagi benda akan berlaku,kelas bimbingan PT3 mula minggu depan,moga2 semuanya berjalan lancar,Amin...

15. Ogo, 2015

nadhirah24

buhuuu~da gagal~!!!!!X de rezeki untuk ujian bertutur BI... :-(

13. Ogo, 2015

nadhirah24

Uwaaah~ari ni ada ujian bertutur BI,harap2 la semua lulus.Go PT3 2015,Yeah!!! >0<~

10. Ogo, 2015

nadhirah24

Heee~esok ujian daa~harap2 semua lulus nanti.cukup makan pun jadi la.Amin... :-)

9. Ogo, 2015

Nadhirah24

Haa,minggu dpn ujian lagi.Moga2 semua Tingkatan 3 lulus.Amin...

Laman web 6. Ogo, 2015

nadhirah24

Hari ada ujian lisan bertutur rasanya.Insya-Allah lulus.silalah lawat blog saya jika sudi.

4. Ogo, 2015

nadhirah24

Hai,ini blog pertama saya.sila beri pendapat dan komen anda.ia amat dihargai.minta maaf jika blog ini x cantik .baru je buat.